23 oktober 2022

Nieuwsbrief Oktober 2022

Beste Mensen,
Digitale Criminaliteit is aan de orde van de dag, denk daarbij aan nep-mails WhatsApp berichten. Vroeg of laat kan IEDEREEN het slachtoffer worden.
Het Ontmoetingscentrum de Ligt is door de politie benaderd om op donderdag 10 november 2022 een voorlichting te geven over digitale criminaliteit.
Betreft voorlichting om senioren bewust te maken van de gevaren en tactieken van oplichting d.m.v. telefoontjes, colportage aan de voordeur en fishing mail.
Ze hebben diverse voorlichtingsfilmpjes gekregen van het CCV die zij kunnen vertonen. We hebben materialen om rond te laten gaan onder de senioren.
De voorlichting duurt ca 1 uur. Heeft u interesse in deze voorlichting, kunt u zich opgeven voor 31 oktober op dit emailadres liajansen6@upcmail.nl
Donderdag 27 oktober geeft Cor van de Wildenberg een verkeersvoorlichting over de nieuwe regels en borden in het verkeer mis dit niet. Hij sluit af met een quizje. Zaal open om 13.30 uur aanvang 14.00 uur met koffie/thee.
Om bij het verkeer te blijven organiseert Veldhoven Samen Verkeersveilig weer een OPFRISCURSUS. Een rijvaardigheidstest voor ouderen, automobilisten van 50 jaar en ouderen kunnen op 9 december onder toezicht van een speciaal opgeleide autorijinstructeur in de eigen auto een rijtest afleggen het is GEEN RIJEXAMEN. Deelnemers kunnen zich voor deze dag bij voorkeur via de email aanmelden via de website van stichting VSV www.veldhovensamenverkeersveilig.nl Er wordt een eigen bijdrage aan de cursisten gevraagd van €15,-
De cursus wordt  gehouden in het gebouw van d`n Bond aan de Rapportstraat voor inlichting tel. 040-2531093 na 18.00 uur.