27 april 2023

Lid worden van de Rabobank

In 2022 hebben we als KBO Meerveldhoven-d’Ekker meegedaan met de actie van de Rabobank, bekend onder de naam Rabo Clubsupport. Per uitgebrachte stem keert de Rabobank een bedrag uit van € 9,77. In 2022 heeft dit ons € 146,60 opgeleverd omdat 15 personen op ons gestemd hadden. Je zou zeggen een mooi resultaat maar als je weet dat er bij onze vereniging ruim 130 gezinnen een rekeningnummer bij de Rabobank hebben zou dit bedrag aanzienlijk hoger kunnen zijn.

U kunt ons financieel helpen door, als u dat nog niet bent, eerst lid te worden van de Rabobank en dan in september uw stem uit te brengen op onze KBO. Lid worden is helemaal gratis, schept geen verplichtingen en gaat als volgt:

Ga naar de website van de Rabobank en vervolgens in de bovenste regel naar:

  • klik op over ons. Op de pagina waar je nu komt: ga naar word lid
  • klik op word lid
  • als u vervolgens inlogt met uw bankpas op de Raboscanner bent u lid geworden van de Rabobank.

Dit is de eerste stap die u moet nemen om ons te steunen. Als u deze stap gezet heeft zullen wij u in de Meedenker van juli/augustus vertellen hoe u op onze KBO kunt stemmen.

Het bovenstaande is tijdens de jaarvergadering op 30 maart besproken. Hier is toen terecht opgemerkt dat er leden zijn die niet met de computer om kunnen gaan of er geen hebben. Om ook deze leden de gelegenheid te geven om lid van de Rabobank te worden zullen wij als bestuur op woensdag 7 juni om 11.30 uur aanwezig zijn in de Ligt om u daarbij te helpen. Het enige dat u mee moet brengen is uw pinpas van de RABO. Als we hier allemaal aan mee doen gaat dit onze vereniging meer dan € 1000 opleveren, waar u niets extra’s voor hoeft te doen als alleen maar lid te worden. Uiteindelijk profiteert u hier zelf van.

 

Bedankt alvast voor uw medewerking.

Bestuur KBO Meerveldhoven-d’Ekker.