Laatst gewijzigd: 21 december 2023

Muziekmiddag 17 maart 2024

MUZIEKMIDDAG 17 MAART

MET BOEREMOESKE

MIS HET NIET !!!!

Als vervolg op de geslaagde muziekmiddag van 8 oktober vorig jaar organiseren we deze keer een middag met Boeremoeske in de Ligt. Aanvang 14.00, zaal open 13.30

Zij treden op in een passend kostuum uit de jaren 1900-1920, het zogenaamde deftig boerenpak met Brabantse mutsen en poffers. De zanggroep komt met circa 24 zangers en zangeressen, die begeleid worden door een accordeonist.

Het repertoire van de groep bestaat voornamelijk uit aansprekende Brabantse liedjes en tussendoor worden grapjes verteld uit ons aller jeugd.

We hebben de kosten, die voor u € 7 bedragen, wederom laag kunnen houden omdat de muziek gesponsord wordt door Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms.

U krijgt naast een heel gezellige liedjesmiddag bij binnenkomst een kopje koffie of thee, 2 consumptiemuntjes voor in de pauze of na de muziek en een tweetal snacks.

Wij hopen u in grote getalen te kunnen begroeten.

 

 

MUZIEKMIDDAG 8 oktober 2023

Zondag 8 oktober stond in het teken van een gezellige muziekmiddag. Voor het eerst hebben we een activiteit op de zondagmiddag georganiseerd met een opkomst van 98 bezoekers, dus kunnen we spreken van een geslaagde poging.

De middag werd opgeluisterd door de Linge Revue en zangeres Liesbeth. Naast muziek waren er ook een aantal sketches die voor afwisseling zorgden. Door sponsoring van de Ronde Tafel 166 uit Veldhoven en de Stichting Brentano brengt muziek waren we in staat om de entreeprijs heel laag te houden.

Toen de sfeer er eenmaal inzat werd luidkeels meegezongen en hebben alle aanwezigen een leuke middag gehad.

We gaan proberen om het komende jaar een keer per kwartaal op zondagmiddag een muziekmiddag te organiseren zodat we elkaar op een leuke manier kunnen ontmoeten.

Impressie filmpje 1

Impressie filmpje 2