Laatst gewijzigd: 20 maart 2024

Muziekmiddag 17 maart 2024

Muziekmiddag met Boeremoeske op 17 maart 2024

Als vervolg op de geslaagde muziekmiddag van 8 oktober 2023 was het deze keert de beurt aan Boeremoeske. Zij traden op in een passend kostuum uit de jaren 1900-1920, het zogenaamde deftig boerenpak met brabantse mutsen en poffers. Het repertoire bestond voornamelijk uit aansprekende brabantse liedjes en tussendoor werden grapjes verteld. Met 102 bezoekers kunnen we ook deze keer weer spreken van een geslaagde middag.

Impressie filmpje1

Impressie filmpje2

Impressie filmpje3

 

 

MUZIEKMIDDAG 8 oktober 2023

Zondag 8 oktober stond in het teken van een gezellige muziekmiddag. Voor het eerst hebben we een activiteit op de zondagmiddag georganiseerd met een opkomst van 98 bezoekers, dus kunnen we spreken van een geslaagde poging.

De middag werd opgeluisterd door de Linge Revue en zangeres Liesbeth. Naast muziek waren er ook een aantal sketches die voor afwisseling zorgden. Door sponsoring van de Ronde Tafel 166 uit Veldhoven en de Stichting Brentano brengt muziek waren we in staat om de entreeprijs heel laag te houden.

Toen de sfeer er eenmaal inzat werd luidkeels meegezongen en hebben alle aanwezigen een leuke middag gehad.

We gaan proberen om het komende jaar een keer per kwartaal op zondagmiddag een muziekmiddag te organiseren zodat we elkaar op een leuke manier kunnen ontmoeten.

Impressie filmpje 1

Impressie filmpje 2