Dienstverlening Seniorenvereniging KBO Meerveldhoven-d’Ekker 

 

Belastinghulpen
Wilt u ondersteuning bij het invullen van uw belastingaangifte of aanvraag van toeslagen vraag dan onderstaande personen:
Frans Mooren 06-41733675
Hans Louwers 06-23034132

 

Cliënt ondersteuning
Wilt u ondersteuning bij een gesprek met de gemeente of zorg-instelling of wilt u informatie ontvangen, over welk onderwerp dan ook, dan kunt u terecht bij onze clientondersteuner: Corry Pollemans  tel: 06 20 62 43 06
Voor informatie over cliëntondersteuning in de Gemeente Veldhoven zie deze folder.

 

Ziekenbezoek
Nora Denissen bezoekt onze zieke KBO-leden om ze namens ons allen een hart onder de riem te steken. Als er KBO-leden in uw omgeving ziek zijn dan kunt u contact opnemen met: Nora Denissen, tel: 040-8429417

 

Nieuwe leden
Onze nieuwe leden worden door Pieter Hermsen persoonlijk welkom geheten tijdens een bezoekje aan huis, waarbij ze ook direct hun KBO ledenpas ontvangen.

 

Bezoek 85 en 90-jarigen
Naast ziekenbezoek gaat Nora Denissen onze speciale jarige leden bezoeken met een kleine attentie en om onze belangstelling te tonen en te luisteren naar hun eventuele wensen.

 

Vervoersdienst
Als u wilt deelnemen aan een bijeenkomst zoals de algemene ledenvergadering, themamiddagen, koningsdag, kerstviering en andere grote KBO Meerveldhoven-d’Ekker evenementen en als u zelf niet in staat bent om te komen, dan komt onze vervoersdienst u graag ophalen.  De vervoersdienst is er dus niet voor de wekelijks activiteiten zoals kienen, koersbal, kaarten etc.
Het enige dat wij van u verwachten is een (vrijwillige) bijdrage van € 2.00, die u aan de chauffeur kunt geven.

Dus als u graag komt deelnemen aan een van onze “grote” ledenmiddagen en u hebt geen vervoer om naar de Ligt te komen bel dan een van onderstaande personen.

 

 Cor van den Wildenberg           06-11141111
 Jan de Bonth  040-2301020
 Frans Mooren  06-41733675